Πρώτος στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Στρατού!

 

Γιάννης Αγαλιώτης, 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας
Πρώτος στη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Στρατού!

Δεν πρώτευσε μόνο στην Ηλεία αλλά και πανελλαδικά, καθώς εισήχθη πρώτος στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού (ΣΜΥ). Ο λόγος για τον Γιάννη Αγαλιώτη από το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας που μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Σχόλη Τεχνικών Υπαξιωματικών της Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) που προσδοκούσε, εισήχθη όμως μετά την κατακόρυφη άνοδο των βάσεων, πρώτος από όλη την Ελλάδα, από τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού.

images

Ο ίδιος δηλώνει, απόλυτα ευχαριστημένος για την επιτυχία του αυτή, δεδομένου ότι τα ΕΠΑΛ προσφέρουν ένα πολύ μικρό ποσοστό για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές. Ποσοστό, που όπως λέει, μόνο οι μαθητές των ΕΠΑΛ που επιθυμούν την εισαγωγή τους σε κάποια αντίστοιχη σχολή, μπορούν να καταλάβουν πόσο μικρό είναι αυτό το ποσοστό!

«Πλέον, ξεκινώ να σκέφτομαι την ειδικότητα που θα επιλέξω στη σχολή μου που βρίσκεται στα Τρίκαλα. Η χαρά μου είναι μεγάλη, το ίδιο και των γονιών μου που παρά την οικονομική κρίση με στήριξαν και μου προσέφεραν όλα όσα χρειαζόμουν για την προετοιμασία μου αυτή τη δύσκολη χρονιά. Ήταν μια χρονιά όπου έπρεπε να κάνεις κάποιες θυσίες για να εκπληρώσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η μεθοδικότητα, η συνεργασία με τους καθηγητές και με το στενό κύκλο μου, ήταν παράγοντες που βοήθησαν για την επίτευξη του στόχου μου. Πλέον μπορώ να πω, ότι όλες οι θυσίες μου, ανταμείφθηκαν! Και μια από τις μεγαλύτερες θυσίες, ήταν το να διακόψω τον στίβο που αγαπώ πολύ. Ο στίβος ήταν αυτός που με έμαθε να θέτω υψηλούς στόχους όσο ακατόρθωτοι και αν μοιάζουν και μέσω των πανελληνίων, αυτή τη χρονιά κατάφερα να επιτύχω έναν από αυτούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, για ακόμα μια φορά, στους καθηγητές μου στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας όπου έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους στα διαλείμματα και τις κενές ώρες για εμάς και όχι όπως πράττουν συνήθως οι δημόσιοι υπάλληλοι? Επίσης, στους φροντιστές και τους γονείς μου για όλη τη στήριξη».

Πηγή: Ηλεία Live!