Χαιρετισμός

Σας καλωσορίζουμε στον ανανεωμένο ιστότοπο του 1ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, που σκοπό έχει την ενημέρωση του εκπαιδευτικού προσωπικού, των μαθητών, αλλά και του ευρύτερου κοινού, σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις δραστηριότητες αλλά τις δράσεις του σχολείου μας. Το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας προσφέρει, πέρα από τα μαθήματα του αναλυτικού προγράμματος, μια σειρά από ευκαιρίες και δραστηριότητες για την όσο το δυνατό πληρέστερη ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών και μαθητριών του.

Όλοι μας επιθυμούμε να είμαστε ένα σχολείο που διαρκώς αυτοβελτιώνεται και έτσι όλοι μας δεν επαναπαυόμαστε, αλλά βελτιώνουμε διαρκώς τις ικανότητες και δεξιότητές μας με τη διαρκή επιμόρφωσή μας. Θεωρούμε ότι οφείλουμε επίσης να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εμπειριών, που δεν θα προετοιμάζει μόνο τους μαθητές μας για το μέλλον, αλλά θα κάνει το σχολείο και την προσωπική ζωή τους πιο ευχάριστη και αποδοτική.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα όσα έχει να προσφέρει το σχολείο, σας καλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε τις πολλές συναρπαστικές πτυχές των δράσεων μαθητών και εκπαιδευτικών!

Βασίλης Παναγιωτόπουλος

Τα νέα μας

Τομείς

HLEKTROLOGIA5 1
MHXANOLOGIA 4
YGEIAS 3
NAYTIKON 2
PLHROFORIKHS1 2